لیست اختراعات بدون نام
خلاصه توصيف نئوسپوراكنينوم عامل بيماري نئوسپوروزيس است كه مهم ترين عامل بيماري هاي توليد مثلي درگاو درسراسر جهان مي باشد .دراين مطالعه تشخيص آنتي بادي عليه نئوسپورا كنينوم با كمك رنگ هاي ديسپرس براي اولين بار ارائه شده است مزيت اين روش نسبت به ساير روش ها ساده ارزان وسريع بودن ان است اساس اين روش مانند اليزا است با اين تفاوت كه دراينجا به جاي استفاده ازآنتي بادي كنژوگه با انزيم از آنتي بادي كنژوگه با رنگ ديسپرس استفاده مي شود
وسيله ي حاضر وسيله اي است كه براي ثابت نگه داشتن پاي شيرخواران در موقع انجام واكسيناسيون طراحي شده است. واكسن كات به فرد واكسيناتور كمك مي كند تا اين عمل را به تنهايي و بدون نياز به كمك فردي ديگر انجام دهد . اين وسيله كه به نام واكسن كات نامگذاري شده از دو قسمت اصلي تشكيل شده است: قسمت زيرين تخته اي به ابعاد 32×85 سانتي متر است كه بر اساس طول قد شيرخواران 2 تا 18 ماهه ( بر اساس صدك 50 قد براي سن ) طراحي شده و از جنس پلاستيك فشرده و قابل شستشو به قطر 1 سانتي متر مي باشد. روي اين تخته 2 شيار به طول 10 و عرض 1 و به فاصله ي 20 سانتي متر براي بستن كمر و 4 شيار به طول و عرض 10 × 1 و فاصله ي 8 سانتي متر براي هر پا طراحي شده است . در درون اين شيار ها كمربندي به طول و عرض 5 × 60 سانتي متر براي بستن كمر و 3 × 45 سانتي متر براي بستن بالاي زانوها پيش بيني شده است . در قسمت روي اين تخته تشكي ابري به قطر 1 و طول و عرض 20 × 65 سانتي متر طوري قرار مي گيرد كه روي شيارها را نپوشاند و كمر بندها براحتي بتوانند بسته شوند .رويه ي تشك پارچه اي است و به وسيله ي كاور پلاستيكي قابل شستشو پوشيده مي شود . واكسن كات در زمان استفاده بر روي تخت واكسيناسيون قرار داده مي شود . كودك روي آن در پوزيشن سوپاين قرار گرفته ، پاها و كمر به وسيله ي كمربند فيكس شده و انجام واكسيناسيون به راحتي امكان پذير مي شود . در حال حاضر واكسيناتور براي انجام واكسيناسيون مي بايست از يك فرد ديگر و معمولا مادر كودك كه پايين پاي كودك مي ايستد و پاي او را ثابت مي كند كمك بگيرد.فردي كه البته به علت داشتن استرس انجام تزريق بر روي فرزندش در اكثر مواقع نمي تواند اين كار را به درستي و به نحو احسن انجام دهد . وسيله ي حاضر اين فرصت و امكان را به مادر طفل مي دهد كه به جاي قرار گرفتن در پايين پاي كودك در كنار و بالاي سر و نزديكتر به او قرار گيرد كه به اين ترتيب هم استرس مادر كمتر شده و همچنين كودك از حمايت عاطفي بيشتري برخوردار خواهد شد. ضمن اينكه توصيه مي شود يكي از والدين در هنگام انجام تزريق بر روي كودك در محل حضور داشته باشد ولي اعمال فشار و ايجاد محدوديت از طرف والدين صورت نگيرد.
با صنعتي شدن كشورها، آلودگي صوتي به صورت يك مسئله جدي در محيط كار بروز كرده و از جنبه هاي بهداشتي و پژوهشي مورد بحث و بررسي قرار گرفته است. هدف در اين اختراعطراحي و ساخت سيستم مولد امواج صوتي به منظور بررسي تاثير آلودگي هاي صوتي تك فركانس بر روي رشد باكتري ها است. اين هدف با كشت باكتريها تحت تاثير فركانس هاي مهم 8 گانه بهداشت حرفه اي در صنعت، مورد بررسي قرار خواهد گرفت. براي توليد امواج صوتي به طراحي و ساخت يك تقويت كننده صوت كه قادر به توليد فركانس هاي 8 گانه بهداشتي است، پرداخته شد. مراكز فركانسي شامل فركانس هاي 5/63، 125، 250، 500، 1000، 2000، 4000 و 8000 هرتز هستند. محدودهي شدت توسط سيستم ساخته شده قابل تنظيم است.
خلاصه اختراع؛ اسپيرولينا پلاتنسيس(Spirulina platensis) يا آئروسپيرا ، يك سيانوباكتريوم پروكاريوتي چند رشتهاي است. اسپيرولينا يك ريز جلبك سبز- آبي رشته اي، داراي فيلامنتهاي فنرمانند، فتوسنتز كننده و بسيار كوچكي به اندازه 8-2 ميكرون است كه متعلق به خانواده سيانوباكتريهاست و به طور تجاري در سرتاسر جهان توليد مي شود (Belay.2002&2004). جلبك اسپيرولينا بعد از اين كه به صورت موفقيت آميز توسط سازمان هو افضا به عنوان مكمل غذايي براي فضانوردان در سفرهاي فضايي استفاده شد، معروف و شناخته شد و محبوبيت قابل توجهي را در صنعت غذا به عنوان مكمل ويتامين و پروتئين بدست آورد (Karkos.2008). اسپيرولينا به دليل طيف گستردهاي از اثرات بيولوژيك كه در شرايط آزمايشگاه و در داخل بدن نشان داده است به عنوان يك غذاي كاربردي در نظر گرفته شده است. استخراج و خالص سازي c- فيكوسيانين از اسپيرولينا (آئرواسپيرا) به دليل وجود طيف گستردهاي از فعاليت دارويي كه به طور گسترده به محتواي فيكوبيلي پروتئين آن و به طور عمده به C- فيكوسيانين نسبت داده ميشود، داراي خواص درماني قطعي، مانند آنتياكسيدان است. فعاليت آنتياكسيداني آن بيست برابر فعاليت آنتياكسيداني اسيد آسكوربيك ميباشد. در اين ميان اسپيرولينا به عنوان عامل ضد التهابي (Remirez, Ledón, & González. 2002)، ضد هيپرليپيدمي (Torres-Duran et al. 2007) ،كاهش قند خون (Lima et al. 1999) ، ضد فشار خون (Torres-Duran et al. 2007) ، ضد تومور (Mittal et al. 1999) ، ضد ويروس (Lee et al. 2001) ، ضد كم خوني (Simsek et al. 2009) ، و فعاليت آنتي اكسيداني (Karkos et al. 2011) گزارش شده است . همه اين مزايا به مواد موجود در اسپيرولينا مانند فيكو بيلي پروتئينها ( c- فيكوسيانين، آلو فيكوسيانين، فيكو اريترين، فيكو اريترو سيانين ) كه فيكو بيلي زوم ناميده ميشود (Gantt et al. 1979; Hoseini, Khosravi-Darani, & Mozafari. 2013) نسبت داده شده است. C-فيكوسيانين (C-PC) فيكوبيليپروتئين اصلي در اسپيرولينا است.اين بيليپروتئين آبي رنگ داراي فلورسانس قرمز، از جلبك براي اولين بار در سال 1928 توسط آقاي لمبرگ گزارش شد. جداسازي و آزمايش كردن اين فيكو بيلي پروتئينها نشان داده كه آنها داراي همان اثرات مفيد مانند همه ريز جلبكها هستند. از اين رو ، آنها به عنوان عوامل فعال زيستي واقعي و موثر در نظر گرفته شده است(Eriksen. 2008; Hoseini et al. 2013; Khan et al. 2006). در نتيجه، حفظ خواص با ارزش و بهبود منفعتهاي مواد بيولوژيكي فعال مانند C- فيكوسيانين، ضروري است. چرا كه ماهيت ساختار پروتئيني آن كه نسبت به دما، نور، PH و... بسيار حساس بوده و همين امر رسيدن به خلوص، بخصوص خلوص دارويي را مشكل ميسازد. ما به فضل الهي، روشي نوآورانهء ساده، سريع و كارآمد براي تفكيك و تخليص اين ماده فعال زيستي از منابع طبيعي آن، را ابداع نمودهايم. مزايـا و محاسـن اختراع ادعايي جديد نسبت به اختراعات پيشين، اولا اين كار با درجه خلوص دارويي براي اولين بار است كه در ايران عزيز واسلاميمان انجام گرفته و ثانيا در جهان نيز بالاترين درجه خلوص دارويي براي اين ماده است، كه تفاوت معني داري با دستاوردهاي پيشين در دنيا دارد. اين امر با توجه به حداقل رساندن تعداد مراحل استخراج و خالص سازي به نحوي كه بتوان به حداكثر خلوص و عملكرد محصول فوق دست يافت ميسر گرديده است.
سنتز کانیهای زئولیتی مرلینوئیت و ناترولیت ازکانی زئولیتی کلینوپتیلیت طبیعی دماوند
طراحی و ساخت مفاصل کوپل شده پیچ و مهرهای دستگاه ترامبولین مقاوم در مقابل ارتعاش
بهینهسازی برق خانوار از طریق ارزیابی و محاسبه مصرف با استفاده از سنجشگر
فرایند غلافگذاری لولههای برودتی درون کار ساختمان
نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد